hu en
Végeredmény 0-2
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 3. forduló
2022.08.14., Vasárnap @ 11:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8000, Székesfehérvár, Csíkvári u 10.

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 3. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. Augusztus 14. 13:33  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
2-0-s vereség hazai pályán a Bicskei TC ellen

Sóron duplájával nyerte meg a Bicskei TC a megyei rangadót.

Vasárnap délelőtt a megyei rivális Bicskei TC látogatott Székesfehérvárra az NB III 3. fordulójában. A vendégek egy Móri SE elleni 4-4-es hazai döntetlennel kezdték a szezont, majd a második fordulóban az ETO Akadémia vendégeként 2-0-ás vereséget szenvedtek. A mieink a Gyirmót II ellen kezdték a bajnokságot, hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett Györök Tamás fiatal csapata, legutóbb azonban magabiztos, 4-1-es győzelmet ünnepelhettek a fehérvári fiatalok a Móri SE ellen. 

Sóron 20 méteres szabadrúgása volt az első veszélyes helyzet a találkozó 7. percében, Gergely Roland a léc alól ütötte ki a labdát. Egy perccel később Babos robogott végig a pálya jobb oldalán, majd a 16-oson belül megcsinált egy szép cselt, 13 méterről alig lőtt kapu mellé. Újabb egy perc elteltével ismét a vendégek támadója, Sóron veszélyeztetett, 15 méterről lőtt a bal felső irányába, Gergely Roland ezúttal is nagyot védett. 

A 34. percben azonban már fiatal kapusunk is tehetetlen volt, Sóron lépett ki a védők között a labdával, kicselezte Gergelyt, majd éles szögből az üres kapuba gurított (0-1). A szünet előtt még egy Sóron-ziccert jegyezhettünk fel, közeli lövését azonban Gergely lábbal védeni tudta.

Szünet után nem sokat változott a játék képe, a vendégek birtokolták többet a labdát és az 51. percben Sóron 18 méterről kilőtte a jobb alsót (0-2). A folytatásban kevesebb helyzetet alakítottak ki a bicskeiek, azonban nagyon fegyelmezetten védekeztek, így mi sem tudtunk szépíteni. A legközelebb a gólszerzéshez a csereként pályára lépő Kovács Bence járt, azonban a 75. és a 83. percben leadott távoli lövését is védeni tudta Illés Bence, így maradt a 0-2. 

NB III-as csapatunk legközelebb szerdán az ETO Akadémia együttesét látja vendégül.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek