hu en
2022. Augusztus 12. 16:50  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elindult a jegyértékesítés a Köln elleni, idegenbeli EKL-playoff meccsre!

A vouchereket augusztus 15-én és 16-án a VidiShopban, illetve online péntek délutántól lehet megvásárolni, majd a mérkőzés helyszínén kell belépőjegyre váltani.

Közeleg a MOL Fehérvár FC 1. FC Köln elleni idegenbeli UEFA Európa Konferencia Liga playoff-mérkőzése: együttesünk augusztus 18-án 20:30-tól játszik a RheinEnergieStadionban a német csapat ellen. A jegyértékesítéssel kapcsolatos információk az alábbi cikkben olvashatóak.

Értékesítés kezdete és vége

Az 1. FC Köln - MOL Fehérvár FC Európa Konferencia Liga playoff-mérkőzésre szóló, belépőjegyre váltható vouchert augusztus 15-én és 16-án 16:00 óráig a VidiShopban, illetve online augusztus 12-én 18:00-tól lehet váltani, 6800 forintért. Meccsnapi jegyértékesítés a helyszínen nem lesz a vendégszektorba!

Értékesítés helyszínei

Voucher-vásárlásra a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30), valamint online, a Jegymester felületén keresztül, ide kattintva van lehetőségetek.

A voucher megvásárlásához klubkártya nem szükséges, de a személyes adatok (név, születési hely és idő) megadása kötelező.

A beváltás menete

A vouchereket belépőjegyre váltani meccsnapon, augusztus 18-án 16:30-tól meccskezdésig, 20:30-ig lehet. Ennek helyszíne a RheinEnergieStadion északi oldalán található vendégszektor bejárata melletti pénztárak (címe: Aachener Str. 999, 50933 Köln).

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag az utalványon szereplő személy jogosult arra, hogy az utalványon szereplő mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye. A jegy átvételekor az átvevő személyazonosságát és a voucher érvényességét is ellenőrizni fogják! 

Fontos információ, hogy a vendégszektorba szóló jegyeket kizárólag az ebben a cikkben leírt módokon tudják megvásárolni! Más forrásból származó belépőkkel nem fognak tudni bejutni a stadionba!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra is, hogy semmiképp ne vásároljanak jegyet a hazai szektorokba, mert a rendezők nem fogják engedélyezni a stadionba való belépést!

Vendégszektor

A stadion kapui a kezdő sípszó előtt két órával, 18:30-kor nyitnak. A Vidi-szurkolók a stadion Északi lelátójának N6 szektorában foglalhatnak majd helyet.

A vendégszektor 650 szurkoló és 5 kerekesszékes vendégszurkoló befogadására képes. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a stadion nézőterén tilos a dohányzás. A vendégszektor bejárata a stadion legészakibb pontjánál található (a lenti képen).

Megközelítés

Az autóval érkező szurkolók az A1-es autópályát Köln­-Bocklemünd, Köln­-Lövenich vagy Köln Weiden/Frechen lehajtónál elhagyva, a stadiont jelző táblákat követve érkezhetnek meg a mérkőzés helyszínére, a stadion környékén 7500 parkolóhely áll a szurkolók rendelkezésére.

A tömegközlekedéssel érkezők az KVB 1-es vasútvonal Neumarkt állomása felől Weiden irányába utazva a RheinEnergie Stadion állomáson leszállva érkezhetnek meg a stadionhoz. A vonatra a kölni központi pályaudvarról és a Cologne/Bonn repülőtérről a 12-es és 13-as villamossal elérhető Weiden West állomáson is felszállhatnak a szurkolók. 

Klubunk nem szervez szurkolói utazást a kölni mérkőzésre, az RBD Ultras szervezésében induló buszos utazás részleteihez kattints ide. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek