hu en
2022. Augusztus 11. 10:39  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fontos információk a Groupama Arénába készülő szurkolóinknak!

A BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság kérését változtatás nélkül közöljük.

"Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga következő NB I-es labdarúgó fordulójában 2022. augusztus 14-én 20.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – MOL Fehérvár FC labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, ezért a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében ajánlott gyülekezési helyett hirdet meg a MOL Fehérvár FC szurkolói részére, ahonnan rendőri biztosítás keretében érkeznek a szurkolók a Groupama Arénához.

A mérkőzésre érkező MOL Fehérvár FC szurkolók a mérkőzés napján a Budapest IX. kerület Fék utcában a Ferencvárosi (vasúti) Pályaudvarnál gyülekezzenek 17.45-18.20 óra között. A vendégszurkolók ezt követően a Fék utcából 18.20 órai buszindulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.

A mérkőzés végén a vendégszurkolók a hazai szurkolók eltávozásának idejére biztonsági okokból a vendégszektorban visszatartársa kerülnek, ezért kérjük a szurkolók megértését és türelmét!

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.!

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság"

Szurkolói csoportunk, az RBD a 17:18-kor induló vonattal indul Székesfehérvárról a fővárosba, és Ferencváros vasútállomáson szállnak majd le a menetrendszerinti járatról. Akinek van kedve, csatlakozzon hozzájuk egy jó hangulatú utazásra!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek