hu en
2022. Augusztus 03. 19:52  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris és Kenan Kodro találkozott a sajtó képviselőivel

A szerdai edzés után került sor csapatunk sajtótájékoztatójára az FC Petrocub Hincesti elleni mérkőzés előtt.

Szerda délután a MOL Aréna Sóstóban edzett csapatunk a csütörtökön 20:55-kor kezdődő FC Petrocub Hincesti elleni EKL-selejtező előtt. A tréning sajtónyilvános részében a bemelegítés mellett játékos feladatokkal hangoltak a keret tagjaira a csütörtöki meccsre, később pedig a taktika begyakorlásán volt a hangsúly.

Az edzést követően vezetőedzőnk, Michael Boris, valamint a Gabala elleni hazai mérkőzésen két gólt szerző támadónk, Kenan Kodro válaszolt a stadionba érkező újságírók kérdéseire.

Michael Boris elmondta hogy egy egységes, kompakt csapatra számíthatunk az elemzett felvételek alapján, akik képesek veszélyes kontratámadásokat vezetni, de egyértelmesűítette, hogy célunk természetesen az, hogy ott legyünk majd az EKL rájátszásában. Vezetőedzőnknek felvetették azt is, hogy milyen lenne német edzőként a Köln stadionjában meccselni, azonban kiemelte azt, hogy egyelőre a moldovai csapat elleni párharc, valamint a kettő közötti Honvéd elleni bajnoki van fókuszban.

Kenan Kodro arról beszélt egy újságírói kérdésre válaszolva, hogy nem igazán foglalkozik olyan adatokkal, mint például, amilyeneket a transfermarkt.de oldala biztosít, hiszen nem az ő feladata elbírálni, hogy melyik csapathoz milyen értékeket társítanak. Bosnyák válogatott támadónk biztos benne, hogy minden adattól függetlenül kemény ellenfél lesz a Petrocub együttese csütörtök este, de hazai pályán szurkolóink előtt győzelemmel szeretné zárni a meccset.

CÍMKÉK
Kenan Kodro Michael Boris 2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - FC Petrocub Hîncești
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek