hu en
2022. Augusztus 03. 11:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangolódj velünk már délutántól az Aréna Teraszon a csütörtök esti EKL-meccsre!

A MOL Aréna Sóstóban ezúttal is gyereksarokkal várunk benneteket, a mérkőzés előtt és a szünetben fellépnek a Főnix SE táncosai is.

Az UEFA Európa Konferencia Liga harmadik fordulójában augusztus 4-én az FC Petrocub Hincesti látogat hozzánk. A 20:55-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 16:30-tól, a MOL Aréna Sóstóban 19:55-től várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 16:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!
• mini gyereksarok

MOL Aréna Sóstó, 19:55-22:40

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők
• a Főnix SE táncshow-ja a meccs előtt a kerengőn, a szünetben pedig a pályán
• zászlólengetés 
• VidiShop: vásárold meg csapatunk új hazai mezét!
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A csütörtöki meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

Frissítés: Augusztus 4-e, 14:15 órától online csak vidis szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni a találkozóra.

19:55 és 22:40 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki az FC Petrocub Hincesti elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► Lengess Te is Vidi-zászlót!

Az elmúlt szezonban elkészültek a szurkolói zónában közösen megfestett Vidi-zászlók, amelyek lengetéséhez szeretettel várunk minden gyermeket, aki részt vett a festésben vagy szeretne zászlót lengetni a Vidi-induló alatt a D1-es szektor kijáratánál.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Csütörtökön is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal különleges időszaki kiállításunk keretein belül időutazásra hívunk benneteket. Egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg Te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

► Stadionbüfé

Az FC Petrocub Hincesti elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - FC Petrocub Hîncești
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek