hu en
2022. Július 29. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Itt az új szezonbérlet, ajándék nyakpánttal és számos kedvezménnyel!

Július 7-én 14:00-kor indul a bérletértékesítés! Az előző szezon bérletei már online is megújíthatók!

Bízunk benne, hogy te is ott leszel a lelátón, és a helyszínen biztatod majd a csapatot az új szezonban! Ezúttal is igyekeztünk minél több előnyt adni a bérletvásárláshoz, hogy a kis plasztikkártya többet jelentsen számodra egy egyszerű belépőnél!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a bérletértékesítés online, és a VidiShopban is szünetel majd augusztus 18., 17:00 órától augusztus 26., 10:00 óráig.


A bérletvásárlás előnyei: 

//  A jegyvásárláshoz képest 30% kedvezmény az éves bérlet, 20% kedvezmény az őszi bérlet esetén.
//  Ajándék egyedi vidis nyakpánt.

//  A VidiShop Bérletes Napokon a megjelölt termékekre 20% kedvezmény.
//  Egyes kijelölt mérkőzéseken meccsnapi akció kizárólag bérleteseink részére.
//  10% állandó kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon (más kedvezménnyel nem vonható össze).
//  Nem kell sorban állnod a pénztáraknál mérkőzések előtt, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzéseken.

A kedvezmények a technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.


Bérletvásárlási időszak:

//  A bérletvásárlás július 7-én, csütörtökön 14:00-kor indul.
// A 2022-es tavaszi bérleteseink, valamint a 2021/2022-es éves bérletet vásárolt szurkolóink számára most is elővásárlási lehetőséget biztosítunk bérletes helyükre. Az elővásárlási időszak július 26-ig tart. Ezen időszak alatt a VidiShopban a stadion szabad helyeire megválthatók a bérletek, online viszont kizárólag csak megújítani lehet július 26-ig a bérleteket. 
// Az éves bérletet október 8-ig, az őszi bérletet pedig augusztus 21-ig tudod majd megvásárolni.


A legfontosabb tudnivalók:

//  A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa mérkőzésekre (az elődöntőig bezárólag) érvényesek.
//  A MOL Magyar Kupa mérkőzéseken, illetve az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést.
/Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. 
 

Bérletáraink

Éves bérlet árak:

Őszi bérlet árak:

Online bérletvásárlás

Július 26-ig kizárólag a 2021/2022-es éves bérlettel, vagy a 2022-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink tudnak bérletet megújítani az internetes jegyvásárló felületen, új bérletet csak a VidiShopban tudtok vásárolni.

A július 26. után a szabadon maradt helyekre a VidiShop mellett online a jegymester.hu oldalon is meg lehet vásárolni a szezonbelépőket (az éves bérlet itt, az őszi bérlet pedig itt)!

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy megújítás esetén is bérletenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel. Továbbá a korábbi, meccsjegy.mlsz.hu-s regisztráció helyett az online vásárláshoz az új felületen egyszeri regisztráció szükséges. Az online vásárlásról és regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Az online bérletmegújítás menete egyszerű: regisztráció után a saját fiókban találják majd szurkolóink a bérletmegújítás menüpontot, ahol be kell majd gépelni a 2021/2022-es szezonbérlet, vagy a 2022-es tavaszi bérlet vonalkódját, majd ezek után kell "kosárba" ikonra kattintani.

A bérletet a megújítás vagy vásárlás esetén személyesen is át lehet venni a vásárlást követő első munkanapon a VidiShopban, nyitvatartási időben (hétköznap: 10:00-17:30 között) vagy mérkőzésnapon. Amennyiben szeretnéd kényelmesebben megkapni bérleted, a GLS futárszolgálat 1790 forintért házhoz is szállítja azt az ajándék nyakpánttal együtt.

 

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre. Mozgáskorlátozott bérletek kizárólag személyesen a VidiShopban, mozgáskorlátozott igazolvány felmutatása mellett váltható.

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok egyelőre nem kerülnek megnyitásra. 

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport szurkol, akik állva biztatják a csapatot és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Várunk szeretettel a MOL Aréna Sóstóban!Bérletértékesítés helyszínei
 

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop
MOL Aréna Sóstó

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
 
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30
Internet
Az éves bérlet online bérletvásárláshoz kattints ide.
Az őszi bérlet online megvásárlásához kattints ide.
 

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: [email protected]

 

 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek