hu en
2022. Július 21. 19:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jegyinformációk az Európa Konferencia Liga második selejtezőkörének hazai mérkőzésére

A névre szóló jegyértékesítés június 22-én, szerdán délelőtt 10 órakor indul. Az előző szezon bérletesei július 10-ig korábbi helyükre is megválthatják a belépőjegyüket.

Csapatunk az UEFA Európa Konferencia Ligában (EKL) az azerbajdzsáni Gabala SC ellen lép pályára a második selejtezőkörben. A MOL Aréna Sóstóban játsszuk a párharc első összecsapását, július 21-én, csütörtökön 19 órától.

A jegyértékesítés június 22-én, szerdán délelőtt 10.00-kor indul.

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is. Kérjük, fokozottan figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizni fogja. Megkérünk benneteket arra is, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál!

Amennyiben érvényes, a 2021/2022-es teljes szezonra vagy a tavaszi idényre szóló bérlettel rendelkezel, július 10-ig a bérletes helyedre is megveheted a belépőjegyedet személyesen, a bérlet felmutatása mellett. Ez idő alatt a többi helyre bárki vásárolhat jegyet, majd július 11-től a felszabadult bérletes helyekre is elindítjuk a jegyértékesítést minden szurkolónk számára.

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Továbbá a korábbi, meccsjegy.mlsz.hu-s regisztráció helyett az online jegyvásárláshoz az új felületen egyszeri regisztráció szükséges, ez név, e-mail cím és jelszó megadásához kötött. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Érdemes megőrizni jegyeiteket! Továbbjutás esetén a második selejtezőkörre belépőt váltó szurkolóinknak lehetőséget biztosítunk, hogy a harmadik selejtezőkörre ugyanarra a helyre váltsák meg belépőiket.

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók a gyermekek részére.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétfőtől - péntekig
12:00-18:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
hétvégén 10:00-16:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: [email protected]

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várunk téged újra a MOL Aréna Sóstóba!

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - Gabala SC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek