hu en
2022. Július 19. 12:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Gabala SC elleni EKL-meccsre

Kapunyitás 17:30-kor. A városon belül ismét közlekednek a szurkolói buszok! 

Csütörtök este elkezdődik csapatunk számára a 2022/2023-as futballszezon. Az idény első tétmérkőzését az Európa Konferencia Ligában játsszuk, csütörtökön 19 órától a MOL Aréna Sóstóban az azeri Gabala SC ellen. A kezdés előtt másfél órával nyitnak ki a MOL Aréna Sóstó kapui. 

Jegyvásárlás

Fontos információ, hogy a csütörtöki mérkőzésre nem érvényesek a bérletek, kizárólag az erre a meccsre kiadott jegyekkel lehet megtekinteni a helyszínen a találkozót.

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Érdemes mindenképpen személyesen, vagy online elővételben megvásárolni a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynánk a vásárlást.

Az 1-es, a 3-as és a 4-es számú pénztárak 16:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. A meccs napján a Vidishopban elővételben 16.00-ig tudtok jegyet vásárolni, ezt követően már csak a pénztárakban lesz lehetőségetek helyszíni jegyárakon belépőt vásárolni.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

                        IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A csütörtöki meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Csütörtökön mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja is megtekinthető.

VidiShop

Csapatunk az idény első mérkőzésén már új hazai mezünkben lép majd pályára. Csütörtökön 10 órától te is megvásárolhatod a teljes garnitúrát (a felnőtt mezek 24 990 forintba, a gyermek mezek 20 990 forintba kerülnek majd) személyesen a VidiShopban, vagy online, a vidishop.hu-n, ráadásul már elérhető az új szezon edzésfelszerelése és csapatruházata is.

Klubunk ajándéküzlete a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 17:30-tól nem lehet behajtani. A Cskívári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 17:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron ezúttal két útvonalon 1-1 különbusz indul a stadionba 17:50-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 17:50-ES INDULÁS
1.

Köfém ltp. - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - MOL Aréna Sóstó

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piac tér 18:15 - MOL Aréna Sóstó

 

Stadionbüfé

A Gabala SC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, amelynek ára 450 ft.

 
CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - Gabala SC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek