hu en
2022. Július 10. 20:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ivan Petrjak: "A győzelem edzőmérkőzésen is fontos"

Az Aris Limassol ellen büntetőt kiharcoló és gólpasszt adó szélsőnk értékelte csapatunk vasárnapi felkészülési találkozóját.

"Erős ellenfél volt az Aris Limassol, nehéz meccset játszottunk ellenük. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, az ellenfél próbált nyomást helyezni ránk, de a célunk az volt, hogy ennek ellenére is játsszuk a focit. 2-1-re nyertünk, de továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy elérjük a céljainkat az új szezonban. Ma sikerült kiharcolnom egy büntetőt és adnom egy gólpasszt, de nem az egyéni teljesítményem a fontos, csapatként kell jól teljesítenünk és segítenünk egymást. Nem az számít, ki rúgja a gólt, ki adja a gólpasszt, hanem, hogy megszerezzük-e a három pontot. És bár ez edzőmérkőzés volt, a győzelem ilyenkor is fontos, már csak a csapaton belüli jó hangulat miatt is" - nyilatkozta a honlapunknak az Aris Limassol elleni felkészülési meccs után ukrán szélsőnk, Ivan Petrjak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek