hu en
2022. Július 08. 13:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az Aris Limassol és a Galatasaray elleni edzőmérkőzésekre

Vasárnapi meccsünkre ingyenes a belépés, a szerdai találkozóra pedig online válthatnak belépőjegyet a szurkolók.

Csapatunkra a Fenerbahce elleni találkozó után két további felkészülési mérkőzés vár az ausztriai edzőtábor ideje alatt, július 10-én (vasárnap) 17:30-tól a ciprusi Aris Limassol, július 13-án (szerdán) 19 órától a török Galatasaray ellen lépünk pályára.

A vasárnapi mérkőzésre Szlovéniában, az osztrák határ melletti Gornja Radgonában kerül sor. A találkozóra a szervezők tájékoztatása szerint a belépés ingyenes lesz a szurkolóknak, parkoló nem áll rendelkezésre, így parkolásra a környékbeli utcákban lesz lehetőség.

A szerdai találkozót a hartbergi Profertil Arénában rendezik, ahová belépőjegy váltása mellett léphetnek be a szurkolók. A jegyek felnőtteknek 25, illetve 20 euróba, 12 év alatti gyermekeknek 20, illetve 15 euróba kerülnek és kizárólag online vásárolhatók meg, ide kattintva. A drágább jegyek a stadion főlelátójára, a olcsóbbak az elsősorban a Galatasaray-szurkolóknak fenntartott, kapu mögötti déli lelátóra szólnak.

A belépők regisztrációt követően, bankkártyás vagy PayPal fizetéssel vásárolhatók meg, otthon kinyomtathatók vagy a meghatározott jegyátvételi pontokon átvehetők. A stadion (8230 Hartberg, Stefan-Seedoch-Allee 26) kapui 17:30-kor nyitnak, parkolni itt is a környező utcákban lehet majd.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek