hu en
2022. Július 08. 10:17  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDISHOP
Öltözz úgy, mint a csapat!

Már kapható a VidiShopban az új adidas edzésfelszerelés és gálaruházat!

Biztosan követed honlapunkon és közösségi média felületeinken (ha még nem, Instagramon itt, Facebookon itt, TikTokon pedig itt teheted meg - érdemes!) első csapatunk ausztriai edzőtáborát. A fotókon és videókon észrevehetted, hogy a játékosok és a stáb tagja már az új adidas edzésfelszerelésben és gálaruházatban vannak, ezeket pedig végre te is megvásárolhatod mostantól a VidiShopban, vagy online, a vidishop.hu oldalon!

Az edzésre használt ruházat és a gálapoló gyermekek és felnőttek számára is minden méretben rendelkezésre áll, a gálaöltözék többi darabja felnőtt szurkolóink számára elérhető. Bérleteseinknek természetesen legújabb termékeinkre is jár a 10%-os kedvezmény online, és személyesen is, azonban ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek