hu en
2022. Július 07. 09:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kenan Kodro: "Az edzőtáborban minden adott a profi munkához"

Csatárunk számára nem ismeretlen Bad Loipersdorf, négy éve akkori csapatával ugyanitt edzőtáborozott.

"A válogatottban összeszedett kisebb sérülésem miatt később tudtam megkezdeni a felkészülést a csapattal, mert rehabilitációs edzéseket is végeztem. Egyre jobban érzem magam a pályán, nem mondom, hogy már a topon vagyok, de tegnap is a pályán voltam 45 percet a Fenerbahce ellen, és úgy érzem, napról napra fejlődök. Az egész csapat keményen dolgozik, a taktikát is sokat gyakoroljuk az edzéseken, hiszen szeretnénk továbbjutni az Európa Konferencia Ligában, majd az induló bajnokságban is sikeresen szerepelni" - összegezte a felkészülés kezdete óta eltelt időt bosnyák válogatott támadónk, Kenan Kodro, aki az edzőtáborról is beszélt.

"2018-ban az FC Copenhagen játékosaként már jártam itt, konkrétan ugyanebben a hotelben volt a szállásunk, így amikor hallottam, hogy ide utazunk majd, tudtam, hogy olyan helyre megyünk, ahol remekül tudunk majd készülni. Az edzőtábor azért is hasznos, mert ki tudunk szakadni az otthoni környezetből és maximálisan magunkra és a felkészülésre tudunk fókuszálni. Az étkezések kiválók, a környezet csodás, tényleg minden adott a profi munkához" - mondta csatárunk, majd a kedd esti, Fenerbahce elleni felkészülési mérkőzés tapasztalatait összegezte.

"Ezeknek a meccseknek az eredménye egyben fontos és nem fontos, hiszen ilyenkor sokat próbálkozunk és változtatunk. A csapat hozzáállása szerintem rendben volt, erős ellenfél ellen játszottunk, és fontos az is, hogy senki sem sérült meg, Alef sajnálatos hétfői sérülése megmutatta, hogy ezt is értékelnünk kell, neki ezúton is minél gyorsabb felépülést kívánok. Egyértelmű, hogy sok téren kell még fejlődnünk, de úgy érzem, jó úton van a csapat és jól haladunk a két hét múlva esedékes első tétmeccsünk felé."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek