hu en
2022. Július 05. 12:10  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fiola Attilával szerződést hosszabbított klubunk

Magyar válogatott játékosunk 2024-ig szóló szerződést írt alá.

Két évvel meghosszabbította szerződését és csatlakozott Ausztriában edzőtáborozó csapatunkhoz Fiola Attila!

A magyar válogatott alapembere 2016 óta eddig 177 tétmérkőzésen lépett pályára csapatunkban, ezeken egy gólt szerzett. 2018-ban alapembere volt a Vidi harmadik NB I-es bajnokcsapatának, ugyanebben az évben az Európa Liga csoportkörébe jutott csapatunkkal.

2017-ben, 2019-ben és 2020-ban bajnoki ezüstérmet, 2021-ben bronzérmet nyert a Vidivel, a Magyar Kupát 2019-ben megnyerte, 2021-ben ezüstérmes lett. Ő klubunk történetének 48. A-válogatott játékosa.

"Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat, a hetedik szezonomat kezdem a csapatban, így egyértelmű, hogy jól érzem magam itt. A júniusi válogatott mérkőzések óriási élményt jelentettek számomra, ezt követően, egy hosszú szezon végén jól jött a pihenés is. Most viszont újult erővel tértem vissza a csapathoz, és rögtön meg is kezdtem a srácokkal a felkészülést a következő idényre" - nyilatkozta honlapunknak a hosszabbítás után Fiola Attila.

CÍMKÉK
Fiola Attila
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek