hu en
2022. Június 29. 19:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris: "Örülök, hogy hét gólt szereztünk az elmúlt két meccsen"

Vezetőedzőnk az Ajka elleni siker után elmondta, a győzelem és a kapott gól nélküli mérkőzés egyaránt fontos volt a szerdai találkozón.

"Nagyon fontos az, hogy meccseket nyerjünk és az is, hogy ne kapjunk gólokat, annak ellenére is, hogy még nem teljes a keretünk, a válogatott kerettagok holnap csatlakoznak majd a felkészülésünkhöz. A legnagyobb ellenfelünk ma a hőség volt, a pályán 37 fokot is mutatott a hőmérő, ennek ellenére jól teljesítettünk, nagy energiát fektettünk a labda gyors visszaszerzésére. 2-0-ra nyertünk, de továbbra is keményen kell dolgoznunk, vannak bőven olyan területek, amikben fejlődnünk kell a Konferencia Liga-rajtig, de ebben a következő felkészülési mérkőzések is sokat segítenek majd az edzőtáborban. Örülök, hogy hét gólt szereztünk az elmúlt két meccsen, most pedig a keményebb edzések után a taktikai részre fektetünk majd nagyobb hangsúlyt az edzőtáborban" - értékelt az Ajka elleni felkészülési mérkőzést követően vezetőedzőnk, Michael Boris.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek