hu en
2022. Június 22. 18:50  -  molfehervarfc.hu   -   maltai.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat táborában járt Preisinger Sándor, Csoboth Kevin és Dárdai Palkó

Az Ötrégiós játékok focitornáján lepte meg a fiatalokat klubunk küldöttsége.

120 gyerek, 26 település, 5 sportág, 4 nap és számtalan (siker)élmény, nevetés és felhőtlen pillanat – ezt kínálja a Fókuszban a gyermek program keretében megrendezett verseny és sporttábor Zamárdiban.

Az ország leghátrányosabb helyzetű településein élő gyermekek olimpiai ihletésű sportvetélkedőjére, az Ötrégiós játékokra öt térségéből érkeztek gyerekek, hogy összemérhessék tudásukat, tehetségüket és elszántságukat – és mindemellett átélhessék, milyen is egy igazi, önfeledt nyárindító vakáció, melynek elengedhetetlen kellékei többek között a fürdés a Balatonban, a játékos vetélkedők, az esti kertmozi, a csöpögő fagylalt, az új barátságok, az örömzenélés és a gondtalan kikapcsolódás - olvasható a Magyar Máltai Szeretszolgálat honlapján.

A sportágak között természetesen megtalálaható a labdarúgás is, ha foci és Magyar Máltai Szeretszolgálat, akkor pedig hosszú évek óta egyértelmű kapcsolódási pont a Vidi, hiszen klubunk régóta partnere az MMSZ-nek.

A szerdai focitornát így a helyszínen tekintette első csapatunk asszisztens edzője, Preisinger Sándor, valamint két utánpótlás-válogatott labdarúgónk, Dárdai Palkó és Csoboth Kevin is, akik külön köszöntötték a torna legfiatalabb részvevőjét, majd a csoportmérkőzések után, a helyosztók előtt spontán beszélgetésbe és fotózkodásba kezdtek a tehetséges fiatalokkal, akik közül többen már a MOL Aréna Sóstóban is szorítottak korábban a Vidinek.

CÍMKÉK
Dárdai Palkó Csoboth Kevin Preisinger Sándor
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek