hu en
2022. Június 12. 10:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris: "A legfontosabb, hogy mindenki beletegye a kemény munkát az edzésekbe"

Csapatunk vezetőedzője elmondta, a következő szezonban a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt fontos a sikeres szereplés.

Szombaton találkozott először a szezon végét követő nyári pihenő után csapatunk, az ilyenkor szokásos vizsgálatok és felmérések után az első labdás edzésre hétfőn kerül majd sor. Egyúttal bejelentettük, hogy a következő szezonban is Michael Boris irányítja majd a Vidi első csapatát.

"Boldog és büszke vagyok, hogy a Vidi edzője lehetek az új szezonban is. Gyorsan belevágunk a munkába, hiszen csak öt és fél hetünk van az első Európa Konferencia Liga-meccsig, majd egy hétre rá már következik a bajnoki rajt is. Optimistán várom az új szezont, mert az elmúlt idény utolsó kilenc mérkőzésén megmutattuk, hogy csapatban dolgozva, egymásért küzdve jó eredményekre vagyunk képesek, ennek köszönhetően sikerült kiharcolnunk a nemzetközi kupaindulást" - nyilatkozta honlapunknak Michael Boris, aki a következő hetek céljairól is beszélt.

"Egyelőre nem készülhetünk teljes kerettel, több játékosunk hazája válogatottjával készül és az új játékosok is a felkészülés közben tudnak majd bekapcsolódni a munkába, addig a második csapatból többen velünk készülnek majd, de ez nem probléma, a legfontosabb, hogy mindenki napról napra beletegye a kemény munkát az edzésekbe. Izgalmas, nehéz szezon elé nézünk, ahol a nemzetközi és a hazai porondon is szeretnénk jól teljesíteni és a lehető legjobb eredményt elérni."

A vezetőedző kiemelte, a vezetőséggel közösen folyamatosan dolgoznak a keret megerősítésén.

"A sportigazgató és a játékosmegfigyelők hónapok óta dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb játékosokkal tudjunk erősíteni. Az, hogy lesznek változások, minden átigazolási időszakban természetes, főleg egy olyan idény után, ami összességében nem a klub terveinek megfelelően alakult. A mi feladatunk az lesz, hogy az érkező játékosokat a lehető leggyorsabban beépítsük a csapatba, hogy felvegyék a ritmust, beilleszkedjenek és a csapat hasznos tagjai legyenek a pályán és azon kívül is."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek