hu en
2022. Június 12. 13:00  -  Óházy Bálint   -   M4 Sport   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VÁLOGATOTT
Fiola Attila: "Mindenki kitette a szívét a pályára"

A németek elleni döntetlen alkalmával végig a pályán lévő hátvédünk örül, hogy a stabil védekezés mellett a válogatott támadójátéka is egyre hatékonyabb.

"Próbáltam minél jobban játszani, sajnos az első két találkozón csak csereként tudtam beszállni, mert volt egy kisebb sérülésem az angol meccs előtt. Az elmúlt két alkalommal is próbáltam hozzátenni a mérkőzéshez, szerencsére minimálisan sikerült is. A mai mérkőzéssel kapcsolatban le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt, nagyon jó meccset játszottunk, mindenki kitette a szívét a pályára. Kis szerencsével még nyerhettünk is volna, voltak nagy helyzeteink, köztük nekem is volt egy nagy lehetőségem, ahol a kapus nagyot védett, de nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal. A kompaktságunknak és a csapategységünknek köszönhetően a védekezésünk minimális hibákat leszámítva rendben volt az elmúlt három mérkőzésen, és most már a támadójátékunk is egyre hatékonyabb ezen csapatok ellen is, most a németek ellen is rengeteg helyzetünk volt. A következő három mérkőzésen is megpróbáljuk majd megnehezíteni a dolgukat és pontokat szerezni" - nyilatkozta a Németország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen elért 1-1-es döntetlen után csapatunk hátvédje, a találkozót végigjátszó Fiola Attila az M4 Sporton.

CÍMKÉK
Fiola Attila
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek