hu en
2022. Június 11. 04:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
PCR-teszttel és egyéni felmérésekkel kezdődött az új szezon

Szombat reggel visszatért az élet a MOL Aréna Sóstóba.

Szombat reggel a csapat egy részének PCR-teszttel kezdődött a 2022/2023-as szezon, míg a többiek, akik ezen a már sajnos szokásosnak nevezhető vizsgálaton csütörtökön máshol átestek, a konditerem felé vették az irányt.

Barta Gábor, az első csapat vezető-fizioterapeutája elárulta, hogy többek között spiroergometriai laktát-lépcsős futótesztet végeznek a játékosok (a fotókon ilyenkor láthatóak maszkban egy futópadon a labdarúgók), valamint különböző erőfelmérő és mozgásszervi vizsgálatok várnak ilyenkor a keret tagjaira.

Az első labdás edzésre hétfőn kerül sor, a csapat a felkészülés első két hetében Sóstón edz, július 3. és július 15. között pedig Ausztriában edzőtáborozunk majd. A válogatottnál szereplő játékosaink a tervek szerint június végén csatlakoznak majd a többiekhez.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek