hu en
2022. Június 11. 13:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris irányítja a Vidit a 2022/2023-as szezonban is

A júniusi felkészülés a német szakember vezetésével kezdődik.

A klub és Michael Boris megegyezése alapján a német szakember irányítja a Vidi első csapatát a következő szezonban is.

"Michael Boris nehéz helyzetben ült le a kispadra, de irányításával a szezon végére magára talált a csapat, egy hosszú veretlenségi sorozattal elértük a minimális célt, elindulhatunk a nemzetközi porondon. Azt várjuk a szakmai stábtól, hogy folytassák a tavasszal már megkezdett építkezést, egy jó felkészüléssel az együttes tovább fejlődjön és eredményesebb legyen a következő szezonban" - nyilatkozta sportigazgatónk, Sallói István.

„Tudjuk, hogy szurkolóink várják a híreket a játékoskerettel kapcsolatban is, de klubunk, ahogy eddig is, csak akkor nyilatkozik, ha konkrétumot tudunk bejelenteni. Természetesen a háttérben zajlanak az egyeztetések, de a válogatott mérkőzések miatt sajnos lassabban haladnak a tárgyalások. Minden csapatrészbe tervezünk erősítést, öt-hat olyan minőségi játékos leigazolását tervezzük, akik segíthetnek a céljaink elérésében” - tette hozzá “Salec”.

A keret tagjai szombat reggel találkoztak először a szünetet követően, majd az egyéni felméréseket követően az első edzésre június 13-án, hétfőn kerül sor, július 3. és július 15. között pedig Ausztriában készül majd a csapat az Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkörére és a bajnokságra. Az EKL-ben várhatóan július 21-én és július 28-án lépünk majd pályára, az UEFA június 15-én tartja a sorsolást, az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonja július utolsó hétvégéjén kezdődik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek