hu en
2022. Május 16. 10:06  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Kenan Kodro az utolsó forduló álomcsapatában

A forduló 20 legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa közé Nego Loic és Artem Sabanov került be.

Az OTP Bank Liga idei szezonjának utolsó, 33. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint az idényt a Paks elleni 2-2-es döntetlennel befejező csapatunk alakította ki a második legtöbb helyzetet, vezette a második legtöbb támadást és adta a második legtöbb kulcspasszt, a szerelések számában pedig az első helyen végeztünk.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa közé két játékosunk került be, Nego Loic 255-ös indexszel a hatodik, Artem Sabanov 241-el a tizennyolcadik helyen zárt. Nego adta a hétvége második legtöbb kulcspasszát, Kenan Kodro pedig a hétvége második legtöbb szabadrúgását harcolta ki. Az utolsó forduló legjobbjaiból összeállított álomcsapatba bosnyák válogatott csatárunk került be.

Az OTP Bank Liga 33. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-4-2-es felállásban):

Rácz Gergő (Paks, 244) - Artem Favorov (Puskás Akadémia, 258), Nagy Zsombor (MTK Budapest, 256), Slobodan Rajkovic (MTK Budapest, 251), Matheus Leoni (Kisvárda, 247) - Jasir Asani (Kisvárda, 255), Yanis Karabelyov (Kisvárda, 263), Gyurkits Gergő (Paks, 251), Giorgi Beridze (Újpest, 256) - Tajti Mátyás (ZTE, 241), Kenan Kodro (MOL Fehérvár FC, 239)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek