hu en
2022. Május 11. 15:45  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi UP: Az U19 a hét csapata

Csepregi Barnabás mesterhármasával győzött Nyíregyházán U19-es csapatunk.

Ezúttal is megválasztásra kerül a hét utánpótlás csapata. A címet a múlt heti teljesítménye alapján U19-es együttesünk érdemelte ki.

Legidősebb korosztályunk Nyíregyházán lépett pályára a hétvégén és aratott 3-1-es győzelmet. Gólnélküli első félidőt követően Csepregi Barnabás góljával a 65. percben szerezte meg csapatunk a vezetést. Nem sokkal később a hazaiak egy büntetőből egyenlíteni tudtak, de Csepregi aztán gyorsan megszerezte második gólját. A 3-1-es végeredményt már a hosszabbítás perceiben állította be a találkozón mesterhármast szerző Csepregi.

Vajda Gusztáv vezetőedző büszkén értékelt honlapunknak: "Az első félidőben taktikailag talán a szezon legjobb félidejét játszottuk, egyedül a gól hiányzott. Hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, ezeket mind kihagytuk. A második félidőben aztán ezt pótolták a srácok, és egy szép győzelmet arattunk egy erős Nyíregyháza ellen. A fő célunk, hogy megnyerjük ezt a csoportot. Hat akadémiával vagyunk együtt, nagyon szép lenne, ha őket meg tudnánk előzni. A fiúkat ebben a korosztályban már az is motiválja, hogy felhívják magukra az első csapat figyelmét."

A mesterhármast jegyző Csepregi Barnabás is nyilatkozott nekünk: "Támadásban rendben voltunk, azonban sajnos a helyzeteket nem mindig sikerült gólra váltanunk. Egyértelműen uraltuk a mérkőzést, mi támadtunk, az egyetlen kapott gól egy szerencsétlen büntetőnek volt köszönhető. Ezt a teljesítményt kell folytatnunk, szeretnénk megnyerni a hátralévő három meccset, hogy odaérjünk a csoport első helyére."

Csapatunk jelenleg a DVTK mögött a második helyen áll, mindössze egy ponttal lemaradva három fordulóval a vége előtt. Csepregi pedig Lehota Viktorral holtversenybe jelenleg vezeti a góllövőlistát.

Az utolsó három mérkőzés:

2022.05.21. DVTK - MOL Fehérvár FC
2022.05.25. MOL Fehérvár FC - DVSC
2022.05.28. MOL Fehérvár FC - ZTE 

CÍMKÉK
Csepregi Barnabás 2021-2022 U19 "B" Csoport Nyíregyháza Spartacus - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek