hu en
2022. Május 11. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Paksi FC elleni bajnokira

Kapunyitás 17:00-kor. A városon belül ismét közlekednek a szurkolói buszok! A VidiShopban meccsnapi akcióval várjuk bérletes szurkolóinkat.

Az OTP Bank Liga NB I utolsó fordulójában a Paksi FC látogat a MOL Aréna Sóstóba május 14-én, szombaton este 18:30-kor. A kezdés előtt másfél órával nyitnak ki a MOL Aréna Sóstó kapui. 

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Érdemes mindenképpen személyesen, vagy online elővételben megvásárolni a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynánk a vásárlást.

Az 1-es és a 3-as számú pénztárak 14:30-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. 

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

                        IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, amelyben exkluzív, Vidi80-as kiállítás tekinthető meg, emellett pedig Tauser Zoltán asztali vidis zászlógyűjteményét is megnézhetitek. Továbbra is megtekinthető az a futballcipő is, amelyben Nikolics Nemanja megszerezte a klubtörténelmi 112. NB I-es vidis találatát. 

VidiShop

Klubunk hivatalos ajándékboltjában - ami a mérkőzés napján 16:30-kor nyit ki és a lefújás után még egy órán keresztül nyitva tart - lehetőségetek lesz csapatunk idei, jubileumi mezét megvásárolni, illetve most 20% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a csapat által használt gála- és edzőruházatot is. Ezeken kívül Vidi 80-as szurkolói sálat, bögrét gyermek- vagy felnőtt pólót, sőt csapatkapitányi karszalagot is vásárolhatsz a VidiShopban. Érdemes lesz szombaton betérni klubunk hivatalos ajándékboltjába, ugyanis valamennyi kifutó adidas-termékünket 25%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. Az akciós termékek listáját ide kattintva találod meg. A szombati, Paks elleni bajnoki találkozó napján bérletes szurkolóink 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak a MOL Aréna Sóstóban található ajándéküzletben!

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 17:00 órától nem lehet behajtani. A Cskívári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 17:00 órától zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron ezúttal két útvonalon 1-1 különbusz indul a stadionba 17:30-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 17:30-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp. - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - MOL Aréna Sóstó

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piac tér 17:45 - MOL Aréna Sóstó

 

Stadionbüfé

A Paksi FC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a zenés szórakozóhelyekről, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek