hu en
2022. Május 06. 08:56  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Rúben Pinto a forduló álomcsapatában

A hétközi forduló húsz legjobb egyéni teljesítményét játékosa közé a Honvédot legyőző csapatunkból Kodro és Dárdai került be.

Az OTP Bank Liga 31. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Budapest Honvéd ellen a MOL Aréna Sóstóban 2-0-s győzelmet arató csapatunk érte el a második legmagasabb InStat-indexet a mezőnyben. Szintén másodikként zártunk a kapura lövésekben, a kulcspasszok és a szerelések számában pedig az élen végzett a Vidi.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa közé Kenan Kodro és Dárdai Palkó kerüt be egyaránt 252-es indexszel, előbbi tizennegyedikként, utóbbi tizenhatodikként zárt. Kodróé volt a forduló második legtöbb lövése, Heisteré a legtöbb szerelés, a forduló legjobbjaiból összeállított álomcsapatba pedig a védekező középpályás poszton Rúben Pinto került be. Érdekesség, hogy az egész mezőny legmagasabb InStat-indexét a Zalaegerszegen kölcsönben szereplő játékosunk, Zsóri Dániel érte el.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Milan Mijatovic (MTK Budapest, 250) - Branko Pauljevic (Újpest, 216), Abdoulaye Diaby (Újpest, 262), Slobodan Rajkovic (MTK Budapest, 261), Matheus Leoni (Kisvárda, 233) - Rúben Pinto (MOL Fehérvár FC, 245), Jozef Urblík (PAFC, 244) - Jasir Asani (Kisvárda, 260), Tajti Mátyás (ZTE, 258), Pászka Lóránd (Ferencváros, 259) - Zsóri Dániel (ZTE, 269)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek