hu en
2022. Április 25. 16:25  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a DVSC elleni bajnokira

A belépőket elővételben ezúttal csak online tudjátok megvenni, a mérkőzés napján azonban helyszíni jegyértékesítés is lesz. 

Az OTP Bank Liga NB I 30. fordulójában csapatunk a DVSC otthonában lép pályára szombat este 19:30-kor.

A találkozóra elővételben ezúttal csak online van lehetőségetek jegyvásárlásra, amelyhez szükséges regisztrálni az oldalon itt, szurkolói kártyát és személyes adatokat nem kell megadnotok, csak egy működő email-címet. 

A jegyek csütörtökig elővételben 1500 forintba kerülnek, csütörtöktől 2000 forintba, a meccs napján a helyszínen a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában pedig 2500 forintba. Érdemes tehát minél hamarabb megvennetek a belépőtöket online, hiszen így akár 1000 forintot is megspórolhattok. A meccs napján a Nagyerdei Stadion vendégpénztára 3 órával a kezdés előtt, 16:30-kor nyit ki. A D4-es vendégszektorban - amelynek kapui 18:30-kor nyitnak ki - természetesen büfé üzemelni fog. A Nagyerdei Stadionba 10 éves kor alatt ingyenes a belépés (2011. július 1. után született gyerekek számára).

Amennyiben autóval érkeztek a meccs helyszínére, akkor parkolni a Nagyerdei Stadion rendezvényterén kialakított vendégparkolóban, a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízút és az Ady Endre utca közti szakaszon lehet majd parkolni

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek