hu en
2022. Április 16. 17:56  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Karakó Ferenc vezeti mezőkövesdi mérkőzésünket

A 91. NB I-es bajnokijára készülő sporttárs fújta a sípot legutóbbi Mezőkövesd elleni mérkőzésünkön is.

Karakó Ferenc lesz a húsvétvasárnap 14:30-kor kezdődő Mezőkövesd Zsóry FC - MOL Fehérvár FC mérkőzés játékvezetője. A nyíregyházi születésű, 39 esztendős sporttárs 2016 óta tagja az élvonalbeli bírói keretnek, a vasárnapi lesz a 91. NB I-es bajnokija játékvezetőként, e mellett 2016-ban bekerült a FIFA nemzetközi játékvezetői keretébe is.

Csapatunknak legutóbb márciusban vezetett bajnokit, akkor a Gyirmóton Nikolics klubrekordot érő duplájával 2-0-ra megnyert mérkőzésen bíráskodott, azt megelőzően decemberben ő vezette a Mezőkövesd ellen hazai pályán 1-0-ra megnyert találkozónkat, korábban pedig szeptemberben a Ferencváros, augusztusban a Gyirmót ellen vezetett még bajnokit csapatunknak a szezonban.

Karakó Ferenc munkáját a mezőkövesdi bajnokin asszisztensként Bornemissza Norbert és Szécsényi István, tartalék-játékvezetőként pedig Erdős József segíti majd.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek