hu en
2022. Március 26. 19:41  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Négy és félmillió forint gyűlt össze a kárpátaljai menekültek számára

Köszönjük mindenkinek, aki jegyet vásárolt az FTC elleni bajnoki mérkőzésre - Az első csapat is jelentős összeggel egészítette ki a jegybevételt.

Az FTC elleni bajnoki mérkőzést megelőzően klubunk jótékonysági licitet indított a kárpátaljai menkültek megsegítésére, valamint bejelentettük, hogy a minden egyes eladott mérkőzésjegy után 500 forintot továbbítunk majd a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. Természetesen játékosaink is csatlakoztak a kezdeményezéshez, és akárcsak karácsony előtt, ismét gyűjtés indult az öltözőben is, csapatkapitányunk, Nikolics Nemanja vezetésével.

A jegybevételt, a jótékonysági licitből származó bevételt, valamint az első csapat hozzájárulását összeadva négy és félmillió forintot tudunk eljuttatni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére! Köszönjük mindenkinek, aki kilátogatott a találkozóra és ezzel is hozzájárult a kárpátaljai menekültek megsegítéséhez.

“Ahogyan karácsony előtt is fogalmaztam, egy profi sportolónak a felelősségvállalása nem érhet véget akkor, amikor vége van egy-egy edzésnek, vagy mérkőzésnek, hanem élére kell állnunk a hasonló kezdeményezéseknek is. Az apropója természetesen nagyon szomorú ennek a jótékonysági akciónak, de bízunk benne, hogy az öltöző, a szurkolók és a klub által gyűjtött négy és félmillió forint sok embernek segítséget nyújt majd a kialakult nehéz helyzetben” - mondta csapatkapitányunk, Nikolics Nemanja.

Klubunk köszöni a licitálóknak, az első csapatnak és nem utolsósorban az FTC elleni jegyet vásároló szurkolóinknak azt, hogy a fontos ügy mellé álltak, és így közösen segíthettünk a rászorulókon.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek