hu en
2022. Március 24. 15:30  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Könyvbemutató a MOL Aréna Sóstóban

Ferenczi Attila legendás vezetőedzőnk, Kovács Ferenc edzésmódszeréről szóló könyvét mutatta be Székesfehérváron Szabó József társaságában.

A MOL Aréna Sóstó sajtótermében Ferenczi Attila futballszakíró korábbi remek támadónk, Szabó József társaságában mutatta be legújabb könyvét, amelynek középpontjában klubunk legendás vezetőedzőjének és tiszteletbeli elnökének, a 2018-ban elhunyt Kovács Ferenc munkája és gondolkodásmódja áll.

A Kovács Ferenc edzésnaplója című műben nagy szerepet kapnak az 1985-ös UEFA-menetelés irányítójának  legfontosabb játékelméleti tanításai, valamint megtudhattuk, hogy a játékkép és a stílus is meghatározó része volt Feri bácsi munkájának. A könyv szerzője így beszélt Kovács Ferencről: „Feri bácsi egy zseni volt, felismerte az élő futballkultúra fontosságát. Stílusedző volt, a játékosállományra építette fel a vízióját.”

Szabó József, a Vidi ikonikus csatára is jelen volt a könyvbemutatón: „Feri bácsinak nagyon jó meglátásai voltak az ellenfél feltérképezésével kapcsolatban, többek között ennek is köszönhető, hogy ilyen eredményesen tudtunk szerepelni."

A könyvet hamarosan szurkolóink is megvásárolhatják majd a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban, valamint online, a www.vidishop.hu oldalon!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek