hu en
2022. Március 23. 15:51  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
U21-ES VÁLOGATOTT
Szendrei Norbert: "Kezdeményeznünk, dominálnunk és nyernünk kell San Marino ellen"

Az U21-es válogatottra középpályásunkkal a keretében két Eb-selejtező vár márciusban.

A magyar U21-es válogatottra csapatunk fiatal középpályásával, Szendrei Norberttel a keretében két U21-es Európa-bajnoki selejtező vár a következő napokban: először csütörtökön 16:30-tól San Marinóval mérkőznek meg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, majd március 29-én a lengyelországi Zabrzében lép pályára Gera Zoltán együttese. 

"Az első mérkőzésen nekünk kell majd kezdeményezni, nekünk kell végig dominálni a mérkőzést és mindenféleképpen meg kell nyerni a San Marino elleni meccset. A találkozóra való felkészülés hasonló, mint a korábbi meccsek előtt, elemeztük az ellenfél játékát, valamint taktikai dolgokat gyakoroltunk az edzéseken. Ilyenkor sajnos nincs túl sok időnk egy-egy mérkőzésre felkészülni, de ez nem lehet kifogás. A lengyelek elleni meccsel még nem foglalkozunk, arra majd a San Marino ellenit követően kezdünk el felkészülni, de biztos vagyok benne, hogy az egy teljesen más mérkőzés lesz, mint a csütörtöki" - nyilatkozta honlapunknak Szendrei Norbert.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek