hu en
2022. Március 13. 19:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - FTC bajnoki mérkőzést

Michael Boris és Sztanyiszlav Csercseszov nyilatkozott a lefújás után.

Michael Boris:

"Szerintem lehetett látni, hogy ma agresszívan játszottunk, megszereztük például rendszeresen a második labdákat. Az első félidőben voltak ugyan problémáink, de a második félidőben jóval távolabb tudtuk tartani a Ferencvárost a kapunktól az első gólig, amelyet igyekeztünk ugyan blokkolni, de nagyon szépre sikerült - persze nekünk egyáltalán nem hiányzott. A második találat már nem volt döntő jelentőségű, támadtunk az egyenlítésért, előre cseréltünk, de megszerezte a második gólt az FTC. Dolgoznunk kell tovább!"

Vezetőedzőnket a megszokottól eltérő hadrendről is kérdezték a sajtótájékoztatón.

"Az U21-es válogatottnál már alkalmaztam ezt a formációt, itt még valóban nem. Azért döntöttünk emellett, mert így jobban ki tudtuk használni a játékosaink kvalitását, valamint az elmúlt fordulókban kapott sok gól miatt stabilabbak kívántunk lenni, mint korábban. Ez volt az első hét, amikor több időnk volt együtt dolgozni. Sokat próbálkoztunk, sokat küzdöttünk, de a jelenlegi valóság, az, hogy lefelé kell tekitenünk és a kiesés ellen küzdünk."

Sztanyiszlav Csercseszov:

"Nagyon fontos győzelmet arattunk! Nehéz meccsre számítottunk, tudtuk, hogy a Fehérvár nehéz helyzetben van, ezért nem fogják megkönnyíteni a dolgunkat. Örülök, hogy az első félidőben kontrollálni tudtuk a mérkőzést, a második félidőben kicsit talán kiengedtük a kezünkből az irányítást, de örülök, hogy Ryan végre visszatért és betalált. Voltak nehézségeink a tavasz elején, Covid miatt is hiányoztak játékosaink, hárman pedig az Afrika-kupán játszottak, de úgy látom, hogy azóta folyamatosan javulunk. Szeretnénk nagyobb kilengések nélkül játszani, ezen még dolgoznunk kell, de alapvetően meg vagyok elégedve a közös munkával."

A teljes sajtótájékoztatót megnézheted ide kattintva.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek