hu en
2022. Március 11. 09:00  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Továbbra is hat vidis lány van az U14-es régiós válogatottban

A nyugati régió ötödik összetartására készülnek fiatal leány játékosaink.

Már korábban beszámoltunk róla, hogy leány utánpótlásunk több tehetséges játékosa is része annak a többfordulós kiválasztási folyamatnak, amelynek célja, hogy országos szinten kialakítsák a magyar U15-ös válogatott keretét.

A játékosok egyre fogynak, mostanra már csak 22-en tagjai a nyugati régió válogatottjának, így különösen nagy öröm, hogy mind a hat vidis lány továbbra is részese a kiválasztási folyamatnak.

Kovács Borbála, Hegyi Luca, Csanádi Kata, Hajdú Petra, Kovács Liza és Zuggó Boglárka már az első forduló óta benne vannak a programban, és a negyedik fordulót sikerrel véve, meghívást kaptak az ötödik összetartásra is, mely március közepén Győrben lesz. 

A kiválasztási folyamatból még három forduló van hátra, amelyből az utolsó összetartás már a négy régió tornája lesz. Innen kerülhet ki a jövő évi U15-ös válogatott kerete. Bízunk benne, hogy mind a hatan képviselik majd klubunkat a nemzeti csapatban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek