hu en
2022. Március 09. 21:21  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egész délután programokkal várunk vasárnap a MOL Aréna Sóstóban és az Aréna Teraszon!

Már a kapunyitás előtt várjuk szurkolóinkat az Aréna Teraszon, a stadionban pedig forró teával ajándékozzuk meg a drukkereket a Ferencváros elleni mérkőzésen.

2022 harmadik hazai bajnoki mérkőzésén, március 13-án a Ferencváros látogat hozzánk. A 17:00-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már kapunyitástól, azaz 15:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal a MOL Aréna Sóstóba!

Aréna Terasz, 14:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: két korsó Dreher áráért hármat kapsz!
• faszénen sült székely kürtőskalács
• grill látványkonyha 
• XXL-csocsó
• kapuralövés
• mini gyereksarok 
• a Főnix SE táncosainak fellépése

MOL Aréna Sóstó, 15:30-19:15

• ajándék forró tea a hazai szektor büféiben (A, C és D szektorok) 
• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés előtt és a szünetben  
• darts foci
• reflexfal
• csocsó
• kapuralövés 
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: lufi, színezők, meztervezés, kokárda színezés 
• TOPDEKA-bajnokság 
• zászlólengetés 
• VidiShop akció
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 14:30-tól a meccs kezdetéig két korsó Dreher áráért hármat adunk! Emellett 14.30-tól az Aréna Teraszon faszénen sült székely kürtőskaláccsal, széles választékú grill látványkonyhával, a büfékben pedig hotdoggal és melegszendviccsel, valamint XXL-csocsóval, kapuralövéssel és mini gyereksarokkal is várjuk szurkolóinkat.

A mérkőzés előtt bemutatkoznak a Főnix SE táncosai, akik a kerengőn is fellépnek majd, a büfékben pedig ajándék forró teával várunk Titeket a mérkőzés előtt és alatt.

15:30 és 19:15 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Darts foci, reflexfal és csocsó

Újdonságként vasárnap darts focival és reflexfallal várunk benneteket, valamint kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

► Ajándékágyúzás a meccs előtt és a szünetben is!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli, ezúttal a mérkőzés előtt és a szünetben is érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki az FTC elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Tervezz Vidi-mezt!

A gyerekeket meztervezéssel várjuk a gyereksarokban: mindenki próbára teheti kreativitását és a lehető legváltozatosabb színekbe öntheti néhány ceruza segítségével a Vidi-mezeket.

► Színezz Te is kokárdát!

A gyereksarok területén a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából kokárdákat színezhettek ki.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► TOPDEKA-bajnokság

A szurkolói zónában tavasszal az első hazai meccstől az utolsóig próbára tehetik magukat a gyerekek és felnőttek egyaránt abban, hogy ki tud többet dekázni. A három legtöbbet dekázó felkerül egy táblára a szurkolói zónában, így mindenki láthatja majd, mennyit kell dekáznia az előkelő pozíciók eléréséhez. A TOPDEKA-bajnokság az utolsó hazai meccsig tart, ezt követően az első helyezett egy első hazai Vidi-mezt, a második és harmadik pedig egy-egy vidis ajándékcsomagot nyer.

► Lengess Te is Vidi-zászlót!

Az elmúlt mérkőzéseken elkészültek a szurkolói zónában közösen megfestett Vidi-zászlók, amelyek lengetéséhez szeretettel várunk minden gyermeket, aki részt vett a festésben vagy szeretne zászlót lengetni a Vidi-induló alatt a D1-es szektor kijáratánál.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak! Itt többek között Tauser Zoltán asztali vidis zászlógyűjteménye is megtekinthető lesz vasárnap is.

► Stadionbüfé

Az FTC elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal és ajándék forró teával várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek