hu en
2022. Február 28. 16:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi-FTC: 500 Ft adomány minden eladott jegy után a kárpátaljai menekülteknek

Klubunk a március 13-ai hazai bajnoki mérkőzésre értékesített belépőjegyek után 500 forintot adományoz a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a kárpátaljai menekültek megsegítésére.

Klubunk elkötelezett amellett, hogy segítséget nyújtson a Magyarországon oltalmat keresőknek, ezért partnerünk, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével a kárpátaljai menekültek megsegítésére ajánlunk fel 500 forintot minden eladott belépő után, az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzés jegybevételéből.

Csapatkapitányunk, Nikolics Nemanja is jelezte, hogy az első keret játékosai is gyűjtést szerveznek az öltözőben, és akárcsak karácsonykor, ezúttal is igyekeznek segíteni a rászorulóknak, az így összegyűlt adományokat együtt juttatjuk majd el a Máltai Szeretetszolgálat részére, emellett pedig jótékonysági árveréssel is készültünk, amelynek részleteiről ide kattintva olvashatsz.

Frissítés: A licitek lezárultak, 120 000 forint gyűlt össze a kárpátaljai menekültek részére a dedikált mezből és labdából. Köszönjük!

A Ferencváros elleni mérkőzés március 13-án, 17:00 órakor kezdődik, a jegyvásárlás menetéről szurkolóink ide kattintva olvashatnak.

Amennyiben szurkolóink közvetlenül is szeretnének segíteni, úgy az alábbiak szerint tehetik ezt meg. 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat bekapcsolódik a kárpátaljai területekre érkező menekülő emberek ellátásába, a beregszászi járásban működő Máltai Szeretetszolgálaton keresztül támogatást nyújt a településekre érkező családoknak. Ehhez párhuzamosan a Szeretetszolgálat kelet-magyarországi ellátó intézményei és karitatív csoportjai felkészülnek a Magyarországra érkező, menekülő családok szükség szerinti fogadására, támogatására.

A Máltai Szeretetszolgálat a korábbi humanitárius vészhelyzetekben kialakított eljárásárendje szerint fokozott figyelmet fordít a gyermekek, az idősek, a betegek és a fogyatékos emberek támogatására, mivel az otthonukat elhagyni kényszerülő emberek támogatásáról rendelkező általános intézkedések rendszerint nem térnek ki a sérülékenyebb csoportok szükségleteire. A máltai szervezet kifejezetten a speciális igényű menekültek megsegítésére is készül.

A Máltai Szeretetszolgálat az Ukrajnában kialakult válsághelyzetre tekintettel meghirdetett humanitárius akcióinak támogatására gyűjtést indít, aki segíteni szeretne, a karitatív szervezet számlaszámán, vagy az adomanyozz.hu oldalon indított online átutalással, vagy a 1350-es adományvonalon hívásonként 250 forinttal segíthet.

Szurkolóink is elindították saját gyűjtésüket, az adományokat  a MindigVár Non-Stop üzletben (Prohászka Ottokár u. 67), illetve a Videoton Box Clubban (Bátky Zsigmond u 5.) várja az RBD.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek