hu en
2022. Február 25. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az ETO FC elleni MOL Magyar Kupa meccsre

A teljes árú vendégbelépők 1500 forintba, a kedvezményes jegyek 750 forintba kerülnek. 

Március 3-án, csütörtökön 20 órakor Győrben lépünk pályára a MOL Magyar Kupa következő fordulójában, a tét a legjobb 4 közé jutás. Az ETO Park kapui és jegypénztárai 90 perccel a mérkőzés kezdete előtt nyitnak ki, a vendégpénztárban kettő ablak áll szurkolóink rendelkezésre. A vendégszektorban büfé üzemelni fog.

Elővételben online tudjátok megvenni a belépőt. A teljes árú vendégbelépő 1500 forintba kerül, míg a diák/nyugdíjas kedvezményes jegyek ára egységesen 750 forintba kerülnek. 14 év alatti gyerekek ingyen tekinthetik meg a helyszínen a találkozót. Klubkártya nem szükséges a jegyvásárláshoz sem online, sem a helyszínen, viszont a személyi igazolványt ellenőrizni fogják a védettségi igazolvánnyal együtt!

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes  jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós oltási igazolványt fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Személygépjárművel érkező szurkolóink parkolni a Nagysándor u. felőli vendégszektor bejáratnál, a vendégparkolóban tudnak korlátozott számban, ha az betelt, akkor az ETO Park Élményközpont közparkolóját ajánlja a hazai klub drukkereink számára. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek