hu en
Vásárold meg a 2022-es tavaszi bérleted

Tavasszal többek között a DVSC-t, az Újpestet, az FTC-t és a Budapest Honvédot is fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban.

A bérletvásárlás előnyei: 

//  A jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény
//  Nem kell sorban állnod a mérkőzések előtt, gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzéseken
//  10% kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon. (más kedvezménnyel nem vonható össze) 

Bérletvásárlási időszak:

//  A tavaszi szezonbelépőket február 18-ig vásárolhatjátok meg!

Elővásárlási időszak:

//  Szurkolóink hűségét idén is jutalmaztuk! A 2021-es őszi bérleteseink számára újfent elővásárlási lehetőséget biztosítottunk, hogy továbbra is a jól megszokott helyükről szurkolhassanak a csapatnak. Az elővásárlási időszak 2022. január 28-ig tartott, ezen időszak alatt a stadion többi helyére is válthatóak voltak tavaszi bérletek.

A legfontosabb tudnivalók:

//  Kérjük őszi bérleteseinket, hogy a bérletük megújításához hozzák majd magukkal a 2021-es őszi bérletüket!
//  A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa mérkőzésekre (az elődöntőig bezárólag)  érvényesek.
//  A MOL Magyar Kupa mérkőzéseken, illetve az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést.
//  Az új bérletek online is megvásárolhatók, a bérletmegújítás csak a VidiShopban lehetséges. 
//  A hatályos jogszabályoknak megfelelően a MOL Aréna Sóstóba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!


Bérletáraink


14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok bérletértékesítésre egyelőre nem kerülnek megnyitásra. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.


Bérletértékesítés helyszínei
 

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop
MOL Aréna Sóstó

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
 
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30
Internet
az online bérletvásárláshoz kattints ide: meccsjegy.mlsz.hu
 

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő e-mail-címen: [email protected], telefonon: 06305080999, 1-es gomb


Online bérletvásárlás

A 2021/22-es tavaszi bérleteket a szabad helyekre a VidiShop mellett már online, a meccsjegy.mlsz.hu-n is meg lehet vásárolni.

Az online bérletvásárlás során egy utalványt vásárolsz meg, valamint meg kell adnod a számlázási címed, melyre a plasztikkártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, 2 napon belül az [email protected] címre írva megadhatsz egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 2500 forint.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online bérletvásárláshoz klubkártya megadása nem szükséges, azonban a személyes adatokat meg kell adni!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek