hu en
2022. Január 25. 09:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Mórahalmon edzőtáborozik a Vidi II

Szalai Tamás fiatal együttese szombatig készül a határmenti településen a tavaszi szezonra, a tervek szerint két edzőmeccs is vár a csapatra. 

NB III-as csapatunk hétfőn reggel utazott a Szegedtől 20 km-re található Mórahalomra, ötnapos téli edzőtáborba. A Csongrád-Csanád megyei Hild-díjas város minden igényt kielégítő sportkomplexumában délután már edzést is vezényelt Szalai Tamás vezetőedző, kedden pedig két újabb tréning vár a 23 fős játékoskeretre.

A tervek szerint két edzőmeccset játszik az edzőtáborban a Vidi II, szerda délelőtt a megye I-es bajnokságot veretlenül vezető Szegedi VSE ellen lépnek pályára a fehérvári fiatalok, míg szombat délelőtt az NB III-as Dabas lesz a mieink ellenfele. 

Jó hír, hogy az elmúlt hetekben sérülések és betegségek miatt hiányzó labdarúgók többsége felépült, így szinte teljes kerettel tud készülni NB III-as csapatunk a február 13-án induló tavaszi szezonra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek