hu en
2022. Január 13. 12:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács Dániellel szerződést hosszabbított klubunk

Kapusunk három évvel hosszabbította meg a szezon végén lejáró szerződését.

Kovács Dániel 2019 májusában az NB II-es Soroksár együttesétől igazolt Székesfehérvárra. Az elmúlt több mint két és fél év során eddig összesen 34 alkalommal védte első csapatunk kapuját tétmérkőzésen, az őszi szezonban pedig 12-szer kezdődött vele az együttes összeállítása az OTP Bank Ligában. Kapusunk szerződése 2022 nyarán járt volna le, ezt hosszabbították meg a felek a héten további három évvel.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Vidi hosszú távon számol velem. Sokat dolgoztam azért, hogy ma itt tarthassak, őszintén mondom, hogy megtiszteltetés számomra ehhez a klubhoz tartozni és hétről hétre felvenni a Vidi-mezt. Szűk körben egy pohár borral majd biztos megünnepeljük a szerződéshosszabbítást, amikor lesz rá alkalom. Bízom benne, hogy új célokért küzdhetek majd és sikerekben gazdag évek állnak előttem itt Székesfehérváron, a Vidi játékosaként" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Dániel. 

"Kovács Dani olyan teljesítményt nyújtott a csapatban tavaly tavasszal és ősszel is, amellyel egyértelműen bizonyította, hogy hosszú távon számolhat vele a klub" - fogalmazott a szerződés aláírása után sportigazgatónk, Sallói István.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek