hu en
2022. Január 11. 09:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szlovéniába utazik és a Sturm Graz ellen lép pályára csapatunk

A háromszoros osztrák bajnok jelenleg a második helyen áll hazája élvonalában.

Ahogy beszámoltunk róla, pozitív PCR-tesztek miatt a január 11. és 22. közöttre tervezett spanyolországi edzőtábor lemondása mellett döntött klubunk. Az edzőtábor idejére tervezett nemzetközi edzőmérkőzések helyett így új ellenfelekkel játszunk felkészülési mérkőzéseket a bajnoki rajtra készülve.

A héten pénteken két napra a szlovéniai Terme Catezbe utazik együttesünk, melynek keretében január 15-én 14:30-tól a háromszoros osztrák bajnok, ötszörös Osztrák Kupa-győztes és háromszoros osztrák Szuperkupa-győztes Sturm Graz lesz csapatunk ellenfele. A mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes védettségi igazolvány birtokában se induljanak el a talákozó helyszínére. 

Christian Ilzer együttese a második helyen várja az osztrák Bundesliga február 12-i folytatását, keretük a sokat idézett Transfermarkt becslése szerint több mint 27 millió eurót ér. Egy évvel ezelőtt, a téli felkészülési időszakban szintén megmérköztünk az osztrák élcsapattal, akkor ellenfelünk 3-1-re nyert. Csapatunk az edzőmérkőzés után visszatér Magyarországra és vasárnaptól ismét itthon készül a tavaszra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek