hu en
2021. December 27. 11:35  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jevhen Makarenko: “Megvan a csapatban a potenciál ahhoz, hogy tavasszal előrelépjünk”

Az őszi idényben alapembernek számító középpályásunk szerint eredményességben és játékban is jobban kell teljesítenie a csapatnak tavasszal.

“A Vidi ambícióit és a csapatunk játékerejét tekintve előkelőbb helyen kéne állnunk a tabellán. Túl sok pontot hullajtottunk el, de megvan a csapatban a potenciál ahhoz, hogy tavasszal előrelépjünk. Voltak remek győzelmeink is az ősszel, és az is fontos volt számunkra, hogy két győzelemmel zárjuk a félszezont, az elmúlt hetek alapján úgy látom, hogy jó úton jár a csapat. Én személy szerint élveztem a játékot az ősszel, megtaláltam a számításaimat Fehérváron és a családom is szeret itt lenni Magyarországon. Tavasszal sok téren fejlődnünk kell, játékban és eredményekben egyaránt, de úgy érzem, erre képes is lesz a csapat” - összegezte az őszi idényt ukrán középpályásunk, Jevhen Makarenko.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek