hu en
2021. December 26. 09:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2021 - JÚLIUS: Sallói István lett a Vidi sportigazgatója

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 júliusában Sallói István lett a MOL Fehérvár FC új sportigazgatója.

2021 júliusában az angol élvonalban szereplő Wolverhampton Wanderers megvásárolta válogatott szélsővédőnk, Bolla Bendegúz játékjogát, a székesfehérvári születésű játékos az új szezont kölcsönben a svájci Grasshoppersnél kezdte meg. Július közepén Szendrei Norbert csatlakozott az első kerethez, valamint öt fiatal játékosunk kapott profi szerződést.

A hónap végén, miután a nemzetközi kupabúcsú után távozott Kovács Zoltán, egykori kiváló játékosunk, Sallói István lett klubunk új sportigazgatója. Az 54 éves szakember, aki még játékosként 150 tétmérkőzésen 40 gólt szerzett a Vidi színeiben, közel három évtized után, sportvezetőként tért vissza Székesfehérvárra.

CÍMKÉK
Sallói István Bolla Bendegúz
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek