hu en
2021. December 23. 20:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Dárdai Palkó az őszi idény csapatában a Nemzeti Sportnál

Fiatal játékosunk végzett az élen a jobb oldali szélsők között.

A Nemzeti Sport a hagyományoknak megfelelően a 2021/2022-es szezon őszi idénye után is elkészítette a posztonkénti rangsorát és a legjobbakból összeállított álomtizenegyet.

A jobb oldali szélsők között csapatunk fiatal játékosa, Dárdai Palkó végzett az élen, aki így bekerült az őszi idény csapatába is.

A jobb oldali védők között a sportnapilap osztályzatai szerint Nego Loic nyújtotta a második legjobb teljesítményt, míg Fiola Attila ötödik lett. A középső védőknél Rus Adrián holtversenyben a negyedik, Marcel Heister pedig a bal oldali hátvédek között lett ötödik. A középső középpályások mezőnyében Jehven Makarenko harmadik lett, a bal oldali szélsők között Ivan Petrjak a második, a középső támadók között pedig Kenan Kodro a harmadik.

Az ősz álomcsapata a Nemzeti Sport osztályzatai alapján:

Dibusz Dénes (Ferencváros) - Bévárdi Zsombor (DVSC), Herdi Prenga (Kisvárda), Samy Mmaee (Ferencváros), Matheus Leoni (Kisvárda) - Varga József (DVSC), Aissa Laidouni (Ferencváros) - Dárdai Palkó (MOL Fehérvár FC), Dzsudzsák Balázs (DVSC), Claudiu Bumba (Kisvárda) - Ádám Martin (Paks)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek