hu en
2021. December 15. 16:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Adni Jó Kupa: 185.001 forint gyűlt össze a jótékonysági liciten

A teljes befolyt összeg a torna jótékonysági céljait szolgálja.

Ahogy arról november elején, a MOL Aréna Sóstóban sajtótájékoztató keretében számoltunk be, idén december 19-én tizenegyedik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron az Adni Jó Kupát, amelyet klubunk a helyszín biztosításával, a Szegényeket Támogató Alapítvány pedig az adományok családokhoz való eljuttatásával támogat.

December elején licitet indítottunk, melynek keretében az egész csapat által aláírt adidas Vidi-mezre, valamint a szintén az egész első keret által aláírt adidas labdára lehetett licitálni. A mez végül 75.000 forintért, a labda pedig 110.001 forintért kelt ez, így a licitből összesen 185.001 forint gyűlt össze. A befolyt összeg teljes egészében a torna céljait szolgálja, azaz 200 család karácsonyának szebbé tételét, valamint az ALS-sel küzdő, Tácon élő Hajdara Hédi gyógyulását segíti az adomány.

Klubunk a Szegényeket Támogató Alapítvány és Hajdara Hédi nevében is köszöni szurkolóinknak, hogy részt vettek az árverésen!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek