hu en
2021. December 11. 22:03  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: “Nagyon örülünk a győzelemnek”

A két vezetőedző értékelte az MTK-MOL Fehérvár FC bajnokit.

Szabics Imre:

“Nagyon örülünk az első idegenbeli győzelemnek, ideje volt már ennek. Gratulálok a csapatnak, jól reagáltak a múlt heti vereségre. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzés végét, hiszen jól futballoztunk és voltak lehetőségeink a második gól megszerzésére már a mérkőzés korábbi szakaszában is. Van a meccseknek egy sajátos lélektana, amely szerint általában ha nem sikerül rárúgni a második gólt a vezetésre, akkor a másik csapat erőre kap, és változik az eredmény, de a végén csak összejött a második találat. Az idegőrlő utolsó pár percet persze megspórolhattuk volna egy korábbi második góllal. Komoly pozíciós játékot szerettünk volna kialakítani a mai napon, ez többé-kevésbé sikerült is, a széleken jól bontottuk meg az MTK-t főleg az első félidőben. A labdavesztések után pedig nagyon jó biztosítást szerettünk volna kialakítani, hogy ne tudjon levegőhöz jutni a hazai csapat.”

Márton Gábor:

“Érdekes mérkőzés volt, a döntetlenre rászolgáltunk volna, mert voltak kiváló lehetőségeink. Sajnálom a srácokat. Nem szeretnék foglalkozni a mérkőzés végi eseményekkel, mindenki látta, hogy mi történt, én úgysem tudok utólag mit csinálni. Dolgozni kell tovább, ezt elmondtam a múltkori győzelem után is. Nyertünk, az Újpest ellen, az nagyszerű volt, de ettől még nincs semmi rendben, lépnünk kell előre fokozatosan. A mai meccsre visszatérve: szokták mondani, hogy ki lehet kapni, de nem mindegy, hogy hogyan. Persze minden vereség ugyanúgy fáj. Az első kapott gólnál teljesen elcsúsztunk a védekezésben, jó helyen talált meg egy beadás egy jól érkező embert. Ezután benne volt a meccsben az egyenlítésünk, de ehelyett a végén mi kaptunk még egyet.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek