hu en
2021. November 07. 16:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu / archív
Vidi II - 2-2-es döntetlen a Komárom ellen

NB III-as csapatunk a szünetben 2-0-ra vezetett, de a második félidőben Bozsik Péter együttese egy perc alatt egyenlíteni tudott. 

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Őszi szezon, 16. fordulóMeccs center 
2-2
(2-0)
Hodzic 14, Singh 32
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Tóth, Tóth Bence (Babos Bence 67), Horváth, Singh (Kovács 67), Berekali, Hodzic (Tóth Tamás Vid 80), Csoboth Kevin, Nyári Patrik, Papp, Kojnok
Végh 66, Végh 67
Komárom VSE:
Rigó -- Tóth, Kalla (Galambos 46), Schiller, Végh (Szileszki 80), Simigla (Szántó 90), Tóth, Vincze (Horváth 84), Böndi (Szecsődi 46), Gelencsér, Csendes
2021.11.07. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Jakab ÁrpádGordos ÁrpádVad Anita

Második csapatunk vasárnap délelőtt a Komárom csapatát látta vendégül. Szalai Tamás vezetőedző ezúttal öt játékosra (Dala Martin, Kojnok Zsolt, Nyári Patrik, Csoboth Kevin és Armin Hodzic) számíthatott az NB I-es keretből.

A mieink az első perctől kezdve nagy iramban, jól futballoztak, sok helyzetet sikerült kialakítani a Komárom kapuja előtt. A 14. percben egy szélről érkező beadást lőtt Hodzic ballal kapásból, nagyon szépen a kapuba 14 méterről (1-0). A 22. percben Csoboth cselezgetett a komáromi 16-oson belül, egy védő felrúgta támadónkat, azonban a játékvezető sípja néma maradt, az ellentámadásból pedig majdnem egyenlítettek a vendégek, Dala nagyot védett lábbal. 

A 32. percben Hodzic szenzációsan ugratta ki Csobothot, aki egyedül vezethette a labdát a kapusra, azonban nagyon önzetlenül a mellette érkező Singh Armaan-nak passzolt, aki éles szögből az üres kapuba gurított (2-0). A 37. percben egykori játékosunk, Schiller Patrik távoli lövését védte Dala magabiztosan. Két perccel később Csoboth adott szép labdát Tóth Bencének, aki lefordult védőjéről, majd 8 méterről kapura lőtt, a labda a bal kapufán csattant. 

A második félidő elején ismét a kapufát zörgettük meg, Hodzic ugratta ki Csobothot, aki lefutotta védőjét, majd 9 méterről a rövid kapufát találta telibe. A 60. percben egy nagyszerű fehérvári támadás végén Armin Hodzic lőtt 17 méterről centikkel kapu mellé. A sok kihagyott fehérvári helyzet megbosszulta magát és Végh Tibor egy perc alatt kiegyenlített. Előbb egy beadást fejelt öt méterről a kapunkba, majd körülbelül 40 másodperccel később védelmünk bizonytalanságát használta ki és máris 2-2-t mutatott az eredményjelző.

A találkozó végén itt is, ott is adódtak lehetőségek, de újabb találat már nem született. A Vidi II immár 9 mérkőzés óta veretlen, igaz ebből hatszor döntetlen született a három győzelem mellett. Jövő héten vasárnap az Érd otthonába látogatunk. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek