hu en
2021. Október 29. 22:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "Nehéz mérkőzés volt egy kellemetlen ellenfél ellen, büszke vagyok a csapatra"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Paksi FC bajnokit. 

Szabics Imre:

Nagyon nehéz mérkőzés volt egy kellemetlen ellenfél ellen. Nagyon büszke vagyok a csapatomra amiatt, hogy a múlt heti produkció után ilyen teljesítményt tudtak nyújtani és megnyerték a meccset. Előfordul a labdarúgásban, hogy nem sikerülnek a dolgok, emberek a játékosok és nem robotok, a mi részünkről az Újpest meccsnek nagyon rossz volt a lélektana. Ezért is vagyok büszke arra, hogy jó reakciót mutattak ma a srácok a pályán. Sokat elemeztünk és beszélgettünk a hét folyamán, mindenki szemében láttam azt, hogy tettekkel szeretne bizonyítani. A mai meccsre rátérve: a Paks már az első félidőben is változtatott egyszer egy kisebbet, majd jött egy újabb átszervezés, amivel stabilizálták a helyzetüket. Nem mondhatom azt, hogy végig tudtunk dominálni, mindenkinek nagyon nehéz dolga lesz a Paks ellen, két ilyen robosztus támadó nem csak magyar szinten egyedülálló szerintem, szóval tényleg nagyon kellemetlen ellenfelet tudtunk legyőzni. Örülök, hogy Kodro újra betalált, de ugyanúgy örülök Ivan góljának is, leginkább pedig annak, hogy a mi irányunkba dőlt el a ma esti bajnoki.

Bognár György:

Nem érdemeltünk ezen a mérkőzésen vereséget. Azt gondolom, hogy a lehetőségeink alapján nem kellett volna kikapnunk, igaz az ellenfélnek is voltak helyzetei. Többet nem szeretnék erről mondani, mert túl sokba kerül nekem az, ha elmondom a véleményemet. De próbálkoztunk becsülettel, szerintem jó lehetőségeink voltak az ellenfél 16-osán belül. Nem az a gondunk, hogy két gólt kapunk meccsenként, inkább az, hogy nem lövünk hármat. Sokat teszünk ezért, de nem mindig az ellenfél állít meg minket.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek