hu en
2021. Október 27. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Érkezzetek meg már 18:15 órára pénteken a MOL Aréna Sóstóba!

Szokás szerint számos bemelegítő programmal várjuk szurkolóinkat a Paksi FC elleni bajnoki előtt.

Október 29-én, péntek este a Paksi FC látogat hozzánk. A 19:45-kor kezdődő mérkőzés előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már kapunyitástól, azaz 18:15 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal a MOL Aréna Sóstóba!

► Csokit, vagy csalunk!

Tudjuk, tudjuk, Magyarországon mindenszentek napja van, nem halloween, azonban a kettő nem zárja ki egymást, hiszen halloween estéjét október 31-én tartják, míg utóbbit november 1-jén. Főleg a gyermekek körében egyre népszerűbb a kelta hagyományokból kialakult ünnep világszerte elterjedt változata, amely során főszerepet kapnak a világító töklámpások, valamint különböző egyéb félelmetes kellékek. Ha végeztetek a halloweenes színezőkkel és kerámiatök festéssel, keressétek meg a C-D szektorok alatti kerengőben a csontváz herceget és hitvesét, a hercegnőt, valamint vámpírhercegnőt és a bohócot, akiktől Hajrá, Vidi! felkiáltásra csokit kaptok majd ajándékba.

18:15 és 22:00 között pedig a MOL Aréna Sóstón belül a fentieken kivül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

 

► Vidis ajándékok, minden mennyiségben!

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes nyereményeket ajándékágyúzni a szurkolóknak, a mérkőzés után pedig a legújabb csapatfotó-posztereket osztogatják az érdeklődőknek. 

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Paks elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Életnagyságú karton Vidi-játékosok!

Klassz fotókat készíthettek az életnagyságú kartonjátékosokkal (Fiola Attila, Dárdai Palkó és Nikolics Nemanja).

 

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Szeptemberben az FTC ellen nagy sikerrel debütált aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

 

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

► Stadionbüfé

A Paksi FC elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

A stadionon belül, a D1 szektor fölött lévő rendezvényterasz ezúttal is megnyitásra kerül, itt a Dreher különleges meggysörét is megkóstolhatjátok!

► Sörakció az Aréna Teraszon

A pénteki meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 17:15-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek