hu en
2021. Október 25. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Fiola Attila szerepel a forduló válogatottjában

Az OTP Bank Liga 10. fordulójának legérdekesebb statisztikái.

Az InStat adatelemző-cég természetesen az OTP Bank Liga 10. fordulója után is elkészítette az aktuális NB I-es forduló statisztikáit összegző dokumentumát.

Tekintettel arra, hogy a mérkőzés jelentős részében emberelőnyben játszottunk, nem meglepő, hogy nálunk volt a legtöbbet a labda (72,49%-os labdabirtoklás az Újpest ellen), valamint a legtöbb támadást is mi vezettük (123). A párharcokat is Vidi-játékosok nyerték meg a legjobb arányban (55%), illetve a legtöbb sikeres csel is csapatunk neve mellé került (18). Sajnos a mezőnyfölény nem ért pontot a Megyeri úton.

Játékosaink közül ezúttal Makarenko került be a TOP 20-ba, 273-as értékkel, azonban nála voltak jobb középső középpályások. Az álomcsapatba így csak Fiola Attila követelt helyet magának jobbhátvédként, illetve ne menjünk el szó nélkül kölcsönjátékosunk, Zeke Márió csapattagsága mellett sem.

Az OTP Bank Liga 10. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Markek Tamás (PAFC, 269-es InStat-érték) - Fiola Attila (MOL Fehérvár FC, 266), Nikola Serafimov (ZTE, 345), Adnan Kovacevic (FTC, 295) Zeke Márió (Gyirmót, 266) - Emir Halilovic (ZTE, 295), Muhamed Besic (FTC, 294) - Csongvai Áron (Újpest, 304), Bognár István (Paks, 289), Cseri Tamás (Mezőkövesd, 288) - Libor Kozak (PAFC, 328)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek