hu en
2021. Október 25. 13:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
105.000 forint gyűlt össze klubunk jótékonysági árverésén

A teljes összeget a „Betegápolásért Alapítvány​” részére ajánlottuk fel. 

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott klubunk a kampányhoz. A Magyarországon is sok embert érintő betegség időben felismerve legyőzhető, éppen ezért lényeges a szűréseken való részvétel - erre hívják fel ilyenkor a figyelmet világszerte.

Az "Együtt a mellrák ellen!" kampány részeként klubunk ismét jótékonysági licitet indított a Vaterán, és az ebből befolyt teljes összeget - 105.000 forintot - a „Betegápolásért Alapítvány​"​ részére ajánlottuk fel. Az árverés keretében egy a csapat által dedikált 2021/22-es hazai mez és egy szintén a csapat által dedikált 2021/22-es adidas replika labda került kalapács alá.

A „Betegápolásért Alapítvány​" egyik alapítója a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. A közhasznú alapítvány elsődleges feladatának tekinti, hogy segítse a kórházba a korszerű ápolási eszközök beszerzését, amelyek hozzájárulnak a magasabb szintű ellátáshoz, a betegek magasabb komfortjának biztosításához.

Klubunk a  „Betegápolásért Alapítvány​" nevében is köszöni szurkolóinknak, hogy részt vettek az árverésen!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek