hu en
2021. Október 13. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Így szerepeltek légiósaink hazájuk válogatottjában

Rus Adrián, Visar Musliu, Lamin Jallow és Stopira is lehetőséget kapott a szövetségi kapitányoktól.

Első keretünk négy játékosa, Stopira, Rus Adrián, Visar Musliu és Lamin Jallow kapott meghívót a Zöld-foki szigeteki, román, észak-macedón és gambiai nemzeti csapatba a mögöttünk hagyott válogatott szünetben.

Stopiráék remekül szerepeltek, először idegenben (bár a valóságban semleges pályán, Ghánában) győzték le Libériát, majd hazai közönség előtt is bezsebelték a három pontot egy hajrában szerzett góllal a George Weah idejében szebb napokat is látott libériai válogatott ellen. Csapatkapitány-helyettesünk mindkét mérkőzést végigjátszotta.

Németország ellen a kezdőcsapat tagja volt Rus Adrián. A románok sokáig vezettek is, de végül Gnabry és Müller góljával fordítottak a németek. Adrián végig pályán volt, október 10-én Örményország ellen azonban nem kapott lehetőséget.

Visar Musliu sérülés miatt kihagyta a Vidi előző mérkőzéseit, azonban klubunk engedélyével elutazott az észak-macedón válogatotthoz. Liechtenstein ellen még nem volt keretben, azonban kedden végigjátszotta a Németország ellen elveszített selejtezőt.

Lamin Jallow Gambia legjobbjaival Marokkóban edzőtáborozott. Támadónk kezdő volt a marokkói ligaválogatott ellen (2-7), valamint a kezdők között kapott helyet Sierra Leone ellen is (1-2). Az edzőtábor zárasaként Jallow a 60. percben lépett pályára Dél-Szudán legjobbjai ellen. Ezt a találkozót 2-1-re megnyerték a “Skorpiók” - ez ugyanis a gamibiai válogatott beceneve.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek