hu en
2021. Október 10. 14:07  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ismét 0-0-ás döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC II

A fehérvári fiatalok dolgoztak ki több helyzetet, de Gundel-Takács nagy bravúrjai is kellettek a pontszerzéshez.

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Őszi szezon, 11. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

MOL Fehérvár FC II:
Gundel-Takács Bence -- Nádudvari (Horváth G. 56), Tóth, Dénes (Babos Bence 56), Tóth Bence, Horváth, Berekali, Kovács, Tóth Tamás Vid, Papp (Bihari 81), Elek

Balatonfüredi FC:
Erdélyi -- Takács, Farkas, Csikós, Szalai, Markó (Imre 75), Róth (Borgulya 88), Burucz, Pécseli, Szabó, Bene (Miskei 75)
2021.10.10. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Horváth PatrikBöhm ÁrminSzkrajcsics Péter

NB III-as csapatunk vasárnap délelőtt fogadta a Balatonfüred együttesét. Az NB I-es keretből ezúttal csupán Gundel-Takács Bence játékára számíthatott Szalai Tamás. 

Az első 20 perc mezőnyjátékkal és fehérvári fölénnyel telt el, az első komolyabb gólhelyzetre azonban a 22. minutumig kellett várni, ekkor az U18-as szlovák válogatott Kovács Bence adott remek labdát Tóth Tamás Vidnek, aki éles szögből lőtt kapura, a labda végig gurult a gólvonalon, majd a védők felszabadítottak. Egy perccel később Tóth Bence távoli lövése ment alig kapu mellé. A 27. percben aztán a vendégek is helyzetbe kerültek, Bene életerős löketét védte Gundel-Takács. Tíz perccel a szünet előtt Nádudvari távoli bombáját kellett az ellenfél kapusának hárítania, majd a 40. percben egy szép összjáték végén Kovács lövését blokkolták a balatonfüredi védők.

A második játékrész nagy vendég helyzettel kezdődött, Róth 15 méteres lövése csak centikkel suhant el a felső léc fölött. A 49. percben jártunk, amikor Farkas lőtt kapura 16 méterről, a labda nem sokkal kerülte el a kapunkat. A 63. minutumban mi végeztünk el sarokrúgást, azonban a vendégek alakítottak ki veszélyes kontratámadást, melynek végén egy szélről érkező beadást Markó lőtt 11 méterről a bal alsó irányába, Gundel-Takács hatalmas bravúrral mentett. 10 perccel később ismét egy szélről érkező beadás után alakult ki veszélyes szituáció a kapunk előtt, de Gundel-Takács ezúttal is nagyot védett, ahogy tette azt három perccel később is, amikor egy 14 méteres, lapos, sarokra tartó lövést tenyerelt szögletre. 

Fiatal együttesünk az utolsó tíz percben nagy erőket mozgósított a győztes gól megszerzése érdekében, erre több alkalommal is meg volt a lehetőségünk, szinte valamennyi beadásunk veszélyes volt, de a kapu előtt ezúttal sem tudtuk kihasználni a ziccereinket. A MOL Fehérvár FC II immár négy mérkőzés óta veretlen, azonban háromszor is döntetlent játszott és csak egyszer nyert, így továbbra is a tabella második felében foglal helyet NB III-as csapatunk.

Jövő héten a sereghajtó Andráshida otthonába látogatunk. 

CÍMKÉK
2021-2022 NB III Nyugati csoport MOL Fehérvár FC II - Balatonfüredi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek