hu en
2021. Október 03. 12:19  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Rus, Musliu, Jallow és Stopira is válogatott meghívót kapott

A Vidi külföldi válogatott játékosai a következő napokban vb-selejtezőkön és nemzetközi felkészülési meccseken is pályára léphetnek. 

A Vidi három magyar válogatott játékosán kívül négy külföldi labdarúgónk is meghívót kapott hazája nemzeti csapatába.

Rus Adrián a román válogatott tagjaként két vb-selejtezőre készül a következő napokban. Október 8-án Németországban, három nappal később pedig hazai környezetben Örményország ellen lép pályára a román nemzeti csapat.

Az észak-macedón válogatottba ismét meghívót kapott Visar Musliu. Október 8-án Liechtensteinben, október 11-én pedig hazai pályán Németország ellen játszik vb-selejtezőt Észak-Macedónia. 

Lamin Jallow bekerült a gambiai válogatott keretébe, amely október 4-12. között Marokkóban edzőtáborozik és ez idő alatt három nemzetközi felkészülési meccset fog játszani.

Stopira ismét tagja hazája nemzeti csapatának. A Zöld-foki szigetek október 7-én és 10-én Libéria ellen játszik vb-selejtezőt. Az első meccset Ghánában, a másodikat hazai környezetben vívják meg Stopiráék. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek